Friday, May 26, 2017

Car leasing Romania















Monily credite auto reprezinta una dintre cele mai accesibile solutii in materie de obtinere imprumuturi pentru achizitionarea unei masini. Datorita gratuitatii serviciilor oferite, a posibilitatii accesarii a mai multor oferte de creditare, pana la identificarea celei care se potriveste clientului si ca urmare a rapiditatii si simplitatii modului de completare a formularului si accesare a companiilor creditoare, acest site se evidentiaza instant prin calitatea ofertelor si a caracteristicilor prezentate.


Atunci cand ai nevoie de o baza selectiva de oferte, de economisirea timpului pretios (aici nu trebuie decat sa completezi un singur formular, nu mai multe, asa cum ai face atunci cand aplici in mod individual la zecile de oferte de pe piata) si de servicii de calitate, care sunt 100% gratuite, Monily credite auto este solutia optima pentru a-ti cumpara masina la care visezi de ceva vreme.

Poti imprumuta pana la 53,000 Ron, pentru o perioada de 72 de luni, cu o dobanda de 36% pe luna, valoarea dobanzii anuale DAE fiind de 46,46%, platibili in rate egale. In plus, in functie de compania care va corespunde solicitarii tale, exista si necesitatea achitarii unui comision de acordare, in valoare de 500 Ron. Nu trebuie uitat nici faptul ca trebuie sa ai un avans de minim 1000 Ron si ca valoarea acestuia influenteaza suma finala de plata.

Serviciile oferite de catre Monily credite auto sunt gratuite in totalitate, asa ca nu trebuie sa platesti nimic pentru a te bucura de toate aceste avantaje oferite. In plus, cum acest site isi propune sa le ofere clientilor acces si la oferte de timp imprumut de nevoi personale sau credite rapide, atunci cand vei avea nevoie de bani, fiind deja inregistrat, o sa poti incerca accesarea unui astfel de credit printr-o simpla apasare de buton.

Cat de simplu este sa utilizezi Monily credite auto?


Dat fiind faptul ca se adreseaza unei game variate de clienti, site-ul a fost conceput intr-un design foarte minimalist, care pune accentul pe informatii si evidentierea acestora. Atat completarea formularului, cat si navigarea pe aceasta platforma online se desfasoara foarte rapid, simplu si intr-un mod foarte prietenos si intuitiv. Asa cum este obtinerea unui imprumut auto cand folosesti serviciile oferite de catre Monily credite auto!

No comments:

Post a Comment